Завантаження...

Україна та Чорногорія погодили «транспортний безвіз» для вантажних перевезень

Україна та Чорногорія погодили «транспортний безвіз» для вантажних перевезень

За заявою віце-прем'єр-міністра з відновлення – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова, одна з головних цілей відомства – «щоб на карті Європи не залишилося країн, з якими ми маємо дозвільну систему перевезень, а наші транспортні компанії могли доставляти товари до будь-якої країни без додаткових обмежень». Тому МІУ постійно працює над лібералізацією вантажних перевезень з іншими країнами.

 

Окрім вантажних перевезень, команда МІУ працює над розвитком регулярного та нерегулярного автобусного сполучення між державами.

 

Також повідомляється, що під час проведення переговорів було порушено питання щодо можливості безпаритетного виконання пасажирських перевезень українськими компаніями. Сторони погодили, що якщо чорногорський перевізник відмовляється виконувати маршрут, то українська компанія може обслуговувати цей маршрут самостійно.

Джерело

Про сервіс

Завдання сервісу Lading – спростити рутинну роботу транспортних логістів, диспетчерів та менеджерів виробничих, торговельних, логістичних, транспортних компаній, задіяних під час пошуку, оформлення та виконання замовлень на перевезення вантажів аутсорсинговим автомобільним вантажним транспортом.


Останні статті

Веб-сайт використовує файли cookie для найкращої адаптації сайту до потреб наших відвідувачів. Продовжуючи користуватися веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.