Завантаження...

Україна та Польща реалізують спільні кроки щодо розблокування кордону

Україна та Польща реалізують спільні кроки щодо розблокування кордону

Раніше Україна запропонувала Польщі План із п'яти кроків, і, як заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, вже є прогрес у їх виконанні. Також Україна погодилася на обмеження, у тому числі запобіжні заходи, запропоновані Єврокомісією з аграрного експорту. Український уряд звернувся до Єврокомісії з пропозицією провести невідкладний скринінг, тобто аналіз, законодавство в аграрній політиці та транспорті і вже отримав рішення про пріоритетний скринінг розділу, який стосується аграрної політики. Очікується, що його буде проведено наприкінці квітня.

 

Денис Шмигаль наголосив на важливості заборони російського та білоруського аграрного експорту до ЄС.

Він повідомив і про попередні домовленості та проект угоди про необхідність запровадження спільного контролю на прикордонних пунктах пропуску та реалізації проекту обміну митною інформацією. Також для вирішення ситуації на кордоні Україною було запропоновано створити антикризовий штаб. Вже триває робота між відповідними міністерствами обох країн, у якій беруть участь аграрні асоціації.

Джерело

 

Про сервіс

Завдання сервісу Lading – спростити рутинну роботу транспортних логістів, диспетчерів та менеджерів виробничих, торговельних, логістичних, транспортних компаній, задіяних під час пошуку, оформлення та виконання замовлень на перевезення вантажів аутсорсинговим автомобільним вантажним транспортом.


Останні статті

Веб-сайт використовує файли cookie для найкращої адаптації сайту до потреб наших відвідувачів. Продовжуючи користуватися веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.