Завантаження...

Блог

Лише за останній тиждень європейські правоохоронці кілька разів зіткнулися із незаконним перевезенням наркотичних речовин. При цьому обсяги затриманого вантажу були досить значними.

Читати далі

Як все починалося?

Читати далі

Компанія Upply, що займається дослідженням ринку, опублікувала результати дослідження італійських автоперевезень, які показують, що, незважаючи на «очевидні інфраструктурні недоліки», вони зростають – принаймні в плані кількості вантажів, що перевозяться.

Читати далі

Представники бізнесу активно цікавляться, чого їм чекати від законодавчих змін до Митного кодексу, тож фахівці Держмитслужби спільно з експертами Громадської ради при Держмитслужбі провели дистанційний семінар із практичної реалізації норм Закону.

Читати далі

У Фландрії та Брюсселі діятимуть нові ставки плати за пробіг.

Читати далі

Відправлено першу транзитну декларацію NCTS, оформлену в Особистому кабінеті на порталі «Єдине вікно для міжнародної торгівлі».

Читати далі

Рада Євросоюзу затвердила мандат, згідно з яким Європейська комісія (ЄК) вестиме переговори з Україною про внесення змін до Угоди між ЄС та Україною щодо перевезення вантажів автомобільним транспортом.

Читати далі

Співробітники Лодзінської Інспекції автомобільного транспорту (ITD) провели за допомогою мобільного діагностичного комплексу перевірки 27 вантажівок з-за меж Європейського Союзу.

Читати далі

У зв'язку з травневими святами чотири країни: Польща, Німеччина, Чехія та Словаччина запроваджують заборони для руху вантажного транспорту.

Читати далі

Польські фермери припинили дії щодо блокування руху вантажних транспортних засобів перед пунктом пропуску (ПП) «Гребене – Рава-Руська».

Читати далі

Навіть жандарми, які багато чого бачили, були здивовані, коли побачили вантажівку з тралом, що мчала на величезній швидкості, на якій знаходилися асфальтоукладач і дорожня ковзанка.

Читати далі

В Івано-Франківській області шляховики продовжують роботи із забезпечення стабільного транспортного сполучення. В умовах воєнного стану вони зосередилися на підтримці ділянок доріг державного значення, які давно не були капітально відремонтовані.

Читати далі

Веб-сайт використовує файли cookie для найкращої адаптації сайту до потреб наших відвідувачів. Продовжуючи користуватися веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.